Ai deja o afacere online? Sau este în curs de înființare? Ești antreprenor și vrei să-ți promovezi produsele fabricate de tine? Te-ai gândit că a vinde pe eMAG Marketplace poate fi o idee bună pentru tine? 

Află din acest articol ce trebuie să faci pentru a vinde pe această platformă și dacă poți avea succes. 

Emag reprezintă dovada clară a unui vis devenit realitate. Este promisiunea pe care un antreprenor și-a făcut-o când a pornit la drum cu un țel propus a-l împlini și pentru care a luptat în fiecare zi. Rezultatul este vizibil. 

Emag a început în 2011 cu un magazin online care vindea produse din categoria electro-IT și care a ajuns ce este în prezent. O platformă uriașă de e-commerce, cu peste 500.000 potențiali clienți ce vizitează zilnic site-ul, cu mai mult de 10 milioane de produse și servicii vândute atât de emag, cât și de parteneri.

Cu brațe extinse în Ungaria și Bulgaria, eMAG a devenit cel mai mare retailer online din țară și unul dintre cei mai importanți din regiune.

Magazinul online se bucură de trafic și vizibilitate, de parcă ar mai avea nevoie de asta. Gândește de câte ori ai căutat un produs pe Google și rezultatele afișate de motorul de căutare erau produse aflate pe platforma eMAG? Aproape mereu.

A vinde prin intermediul unei platforme de asemenea anvergură îți asigură trafic și vizibilitate. Nu de asta ai tu de nevoie?

Ce este eMag MarketPlace?

Sursă foto: eMAG

 Pentru a înțelege cum funcționează eMAG MarketPlace, începem prin a spune că un marketplace este o platformă de comerț online care permite antreprenorilor, companiilor mici sau mari, să listeze și să vândă produse și servicii.

Cu peste 21.000 de magazine partenere, 500.000 de cumpărători zilnic, mai mult de 10 milioane de produse și peste 1.600 de categorii, putem înțelege cu ușurință ce este eMAG Marketplace. În 2020, de Black Friday, platforma a înregistrat vânzări de 124 milioane de lei, iar în 2021, vânzările au depășit 400 milioane de lei.

Sursă foto: bf

Ce s-a vândut cel mai bine în 2021, de black friday?

  1. Produse pentru casă și îngrijirea acesteia;
  2. Produse de îngrijire personală;
  3. Produse electrocasnice mici;
  4. Produse din categoria jucării și jocuri;
  5. Produse din categoria telefoane mobile și gadget-uri;
  6. Urmează televizoarele;
  7. Produse din categoria fashion.

Această platformă oferă posibilitatea antreprenorilor, companiilor mici și mari, listării și prezentării gratuită a produselor și serviciilor, aceștia având acces la sutele de mii de potențiali clienți care vizitează zilnic site-ul.

Mai mult chiar, prin ‘’Fulfilment my eMAG’’, partenerii au la dispoziție suport logistic, adică au acces la servicii de depozitare, preluare de comenzi și tot ce ține de livrare.

Un alt serviciu disponibil și foarte util este eMAG Ads care oferă posibilitatea sellerilor să liciteze pentru o poziție mai bună a produselor lor, prin intermediul campaniilor PPC (pay per click). 

Platforma acordă posibilitatea antreprenorilor cu afaceri online să-și monitorizeze la un nivel superior propriul business, prin intermediul aplicației special create. Ai acces gratuit la tutoriale cu ajutorul cărora înveți să-ți gestionezi afacerea. 

Zeci de mii de selleri pe o singură platformă, din care poți face parte și tu! Crezi că este greu? Hai să descoperim care este răspunsul și pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a vinde și tu pe eMAG Marketplace. 

Cum să vinzi pe eMAG Marketplace?

Sursă foto: NoCash

Dacă citești acest articol, înseamnă că îți adresezi întrebarea ‘’cum să vinzi pe eMAG’’ sau poate doar vrei să-ți faci o idee. 

Este adevărat, a lista produsele pe o asemenea platformă cum este eMAG Marketplace nu-ți garantează golirea stocului magazinului tău online, pentru că nu toți utilizatorii care accesează platforma vor și cumpăra. Unii o accesează de multe ori până se hotărăsc, în timp ce alții o vizitează, dar pleacă rapid. Mai sunt și a treia categorie care nu se gândesc foarte tare ce să cumpere. Știu că au nevoie de un produs și îl comandă. De unde? Doar ei, statisticile și sellerii știu. 

Dacă îți spui în ultima perioadă ‘’vreau să vând pe eMAG’’, dar nu știi cum să faci, care sunt pașii de înscriere, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești, iată toate aceste informații. 

Așadar, cum poți vinde pe eMAG?

Pașii de înscriere pentru eMAG Marketplace

Sursă foto: Youtube

Înscrierea pe platforma eMAG Marketplace este ușoară, dar hai să vedem împreună cum se desfășoară acest proces.

Intră pe marketplace.emag.ro, introdu adresa de email și apasă butonulVreau să vând pe eMAG, precum în imaginea de mai jos.

Sursă foto: marketplace.emag.ro

Ulterior trebuie să adaugi un număr de telefon, după care apeși din nou butonul Vreau să vând pe eMAG.

Sursă foto: marketplace.emag.ro

 Vei primi un link de activare pe adresa de email pe care ai folosit-o la înscrierea în platformă. Tu trebuie să accesezi linkul respectiv care te va duce la:

  • PASUL 1, unde trebuie să înregistrezi toate informațiile despre tine și afacerea ta.

    Sursă foto: marketplace.emag.ro

    Informații precum denumirea companiei, statutul juridic, codul de înregistrare, adresa sediului, numărul de telefon la care poți fi contactat etc.

  • PASUL 2 presupune adăugarea IBAN-ului, cel în care trebuie vei încasa plățile efectuate prin intermediul platformei de către clienți. Este pasul în care vei face și o scurtă descriere a business-ului tău.

    Sursă foto: marketplace.emag.ro
  • PASUL 3 presupune adăugarea documentelor firmei, precum și informații despre reprezentantul legal al firmei. Aceste informații validează ce ai completat la pașii anteriori.

    Sursă foto: marketplace.emag.ro
  • PASUL 4 este despre alegerea a maximum 5 categorii de produse pe care le poți vinde prin intermediul platformei. 

    Dacă produsele tale nu se încadrează în categoriile prezente în platformă, selectezi ceva apropiat de ceea ce vinzi tu, iar cei de la eMAG te vor contacta pentru recomandări.

    La acest pas, este nevoie să adaugi minim un produs din lista de produse pe care urmează să le vinzi.

    Sursă foto: marketplace.emag.ro
  • PASUL 5 presupune completarea informațiilor operaționale despre termenii de livrare, precum modalitate, plată, pragul de gratuitate etc.
    Sursă foto: marketplace.emag.ro

După completarea acestor informații, vei face click pe butonul Finalizează, urmând să apară fereastra de mai jos, în care ți se explică ce se întâmplă după înregistrarea completă a tuturor informațiilor tale.

Sursă foto: marketplace.emag.ro

Va fi ușor pentru tine să te înscrii, deoarece procesul este destul de intuitiv și simplu. Platforma însăși vine în sprijinul tău cu tutoriale în care sunt explicați detaliat pașii. 

Ce se întâmplă, pe scurt, după înregistrare?

  • Evaluarea solicitării și aprobarea sau nu a colaborării;
  • Dacă cererea ta a fost aprobată, urmează stabilirea de comun acord a condițiilor de colaborare;
  • Listarea produselor în platformă;
  • Comandarea produselor de către clienți;
  • Livrarea produselor;
  • Încasarea plăților.

Înregistrarea este ușoară, dar hai să vedem ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a vinde pe platforma eMAG, precum și alte informații utile în acest proces.

Poți vinde pe eMAG ca persoană fizică?

Sursă foto: eMAG Marketplace

Pentru a vinde pe platformă, trebuie să fi reprezentantul legal al unei firme, așa cum probabil ți-ai dat seama la pasul în care erau solicitate documentele firmei pentru validare. Pentru vânzare, trebuie să emiți facturi, lucru care îți oferă și credibilitate. Nu este nevoie să ai SRL, este suficient un PFA.

Ce este interesant în acest proces de listare a produselor este faptul că poți atașa propria ofertă, produselor care deja există pe platformă sau poți importa altele.

Ce beneficii majore îți aduce această platformă?

  • Creșterea vizibilității la nivel național, dar și internațional, precum și a numărului de clienți;
  • Analiza indicatorilor de performanță, deoarece ai acces la statistici;

Așadar, poți vinde pe eMAG ca persoană fizică autorizată? Răspunsul este clar DA.

Ce coduri caen folosim pentru a vinde pe eMAG Marketplace

Sursă foto: smartbill

Codurile CAEN sunt cele care se regăsesc în actul constitutiv al firmei, pe care îl vei anexa la înscrierea pe platformă. În cazul unor nelămuriri sau neîndeplinire a cerințelor, vei primi clarificări în acest sens de la eMAG.

Ce coduri caen pentru eMAG marketplace ai nevoie?

Recomandat este să ai o societate cu răspundere limitată (S.R.L.) cu codul CAEN 4791, ce face referire la “Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”. 

  • Ce activități desfășori cu acest CAEN:
  • Comerțul cu amănuntul al produselor prin comandă poștală;
  • Comerțul cu amănuntul al produselor prin Internet, în baza unei comenzi;
  • și

  • Vânzare directă prin intermediul mijloacelor de comunicare, precum telefon, radio și televiziune.
  • Ce activități desfășori cu acest CAEN:
  • Vânzarea autovehiculelor și motocicletelor, pieselor și accesoriilor necesare pentru funcționarea și întreținerea acestora.

Așadar, pornește la drum și te vei bucura de experiență, fie că ai sau nu succes. Învățăm din orice, nu crezi?

De ce ai nevoie ca sa vinzi cu succes pe eMAG?

Sursă foto: AdSymphony

Da, procesul de înregistrare pe platformă este ușor, urmează aprobarea sau nu a colaborării, dar în cazul aprobării este nevoie nu doar de o simplă listare a produselor, ci și de a învăța cum să vinzi efectiv pe eMAG, cum să crești numărul clienților produselor tale. 

Ce poți face în acest sens? 

  • După cum știi, o imagine de calitate te atrage și pe tine de câte ori o vezi pe un site. Cu atât mai mult atunci când vrei să cumperi un produs. Probabil că este criteriul definitoriu ce stă la baza alegerii unui produs sau a altuia. 
  • Tu ce crezi? Așadar, este nevoie de o poză clară, care așază produsul într-o lumină bună, atât la propriu, cât și la figurat. 

    Pentru a realiza importanța unei imagini clare, alege de pe internet o fotografie a unui produs care-ți place foarte mult, dar și a unuia care nu-ți place. Compară-le. Acum, că ai înțeles diferența, poți fotografia produsele tale pentru a fi listate pe platformă.

  • Am ajuns la descrierile produselor. Dacă vrei să vinzi mult, descrierea produsului trebuie să fie completă. 
  • Ce înseamnă asta? Să scrii despre caracteristici, despre beneficii, să adaugi un video care va demonstra cum funcționează acel produs. Te rugăm să reții un detaliu foarte important. A scrie doar caracteristicile, nu este suficient. A scrie persuasiv, într-un mod convingător, dar ATENȚIE, nu fantezist, poate genera conversia (vânzarea).

    Transformă caracteristicile produselor tale în beneficiile pe care le va avea clientul dacă va cumpăra produsul tău. Spune-i cum îi schimbă viața. Desigur, dacă vrei să vinzi. Mult!

  • Recenziile au un rol extrem de important. De câte ori cauți un produs, nu-i așa că te duci direct la recenzii? Așadar, ai grijă la toate detaliile afacerii tale și oferă-le oamenilor posibilitatea de a scrie recenzii pozitive. 
  • O descriere completă și reală, o imagine extraordinară dar nu fantezistă, servicii ‘’customer client’’ foarte bune, livrare rapidă etc. Recenziile pozitive cresc vânzările. În schimb, recenziile negative, le scad.

  • Folosește eMAG Ads. Gândește și implementează o campanie care îți va aduce clienți, și implicit, vânzări. Găsești toate detaliile pe marketplace.emag.ro.

Prin urmare, creează propria pagină a produsului astfel încât să nu fie părăsită fără achiziție. Nu este greu!

Integrare Emag Marketplace cu magazinul tău online

Sursă foto: OpenCart

 O metodă foarte bună este integrarea eMAG marketplace cu propriul tău magazin. Astfel, procesul de listare poate fi automatizat. Pot fi sincronizate produsele tale cu cele deja existente în platforma eMAG marketplace sau adăugarea automată printr-un sistem optimizat a produselor tale. 

Sunt multe beneficii pe care ți le poate oferi integrarea cu magazinul tău online, deoarece practic este un proces automatizat care îți reduce timpul alocat acestor activități.

Metode de ambalare a produselor atunci când livrezi de pe eMAG

Sursă foto: Shopify

Livrarea coletelor trebuie să respecte condițiile și standardele impuse de eMAG Marketplace. Referitor la aceasta, vei avea acces la toate informațiile necesare după activarea contului. Cert este că trebuie să respecți și propriile reguli ale companiei de curierat.

Care sunt aceste reguli?

Ambalajul trebuie să fie rezistent, sigilat cu cele mai bune materiale și în cele mai bune condiții pentru a nu exista riscul de deschidere pe parcursul traseului și de atragere a recenziilor negative. 

Fiecare categorie de produse are propriile reguli de ambalare. În primul rând cutia trebuie să poată amortiza orice șoc, iar acest lucru depinde de materialele de ambalare folosite.

  • Cutia trebuie umplută cu polistiren;
  • Pentru produsele din sticlă vei avea nevoie de împachetarea specială a fiecăreia cu folie pe care o vei adăuga și în jurul produsului;
  • Vei avea nevoie de folii ambalare, cu bule de aer sau folie din spumă de polietilenă;
  • Capsele și tot soiul de dispozitive și accesorii pentru ambalarea corectă a produselor sunt și ele un must have;
  • Produsele care se pot sparge ușor, precum și alte produse din această categorie trebuie să poarte mențiunea ‘’FRAGIL” pe cutie pentru a fi tratate în mod corespunzător de către curieri;
  • Ai nevoie de pungi pentru inserarea AWB-ului sau alte documente;
  • Alege să folosești cutii cu mai multe straturi, în special pentru produsele care au o greutate mare;
  • Sunt necesare plicuri pentru produsele mici și fragile, precum și pentru documente;
  • Folosește pungile cu spumă pentru produsele scumpe, dar și fragile. 
  • Va trebui să umpli spațiile goale cu materiale de umplere, iar pentru asta ai nevoie de fulgi biodegradabili, ce asigură o protecție mărită a produselor tale.

Dacă vrei ca experiența de livrare să fie perfectă pentru client, trebuie să acorzi atenție deosebită tuturor acestor aspecte. Și de acestea, depinde succesul afacerii tale.

Comision perceput de eMAG MArketplace

Sursă foto: eMAG Marketplace

Vei cunoaște comisioanele percepute încă de la începutul procesului, fiind totul transparent. Chiar de la crearea contului vei lua la cunoștință despre procentele percepute pentru fiecare produs. 

În funcție de programele la care participi, comisioanele sunt diferite. 

Comisioanele diferă în funcție de categoriile de produse listate și sunt de 5%, 10%, dar pot ajunge până la 35%. 

Așadar, ce comision percepe eMAG marketplace? Destul de mare, însă dacă ai succes și vinzi produse multe, vei încerca să ignori comisionul. Dar totul depinde de tine!

Ce faci când ai contul blocat pe eMAG Marketplace?

Sursă foto: eMAG Marketplace

Se întâmplă să ai contul blocat în eMAG marketplace? Blocarea contului în platformă are loc dintr-un motiv sau altul, așa că, trebuie să-i contactezi pe cei de la eMAG, scris sau telefonic (îți recomandăm scris) pentru a afla condițiile de deblocare a contului. 

Important este să respecți condițiile contractului, pentru a evita blocarea și suspendarea contului, precum și rezilierea contractului. Toate aceste informații le vei primi după activarea contului, pe platformă fiind toate detaliile necesare pentru fiecare operațiune pe care o vei efectua în cont.

Condiții impuse de eMag Marketplace

Sursă foto: marketplace.emag.ro

Este firesc să existe anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a vinde pe eMag Marketplace. Cum altfel se poate explica succesul eMag ? Așadar, ce condiții pentru eMag marketplace trebuie să îndeplinești?

  • Gama ta de produse trebuie să fie una consistentă și să se încadreze într-una dintre categoriile disponibile în platformă (poți verifica pe site categoriile);
  • Experiența și resursele tale trebuie să asigure livrarea rapidă a produselor, dar și serviciile post vânzare;
  • Trebuie să acoperi integral teritoriul țării.

eMag marketplace vine în sprijinul antreprenorilor autohtoni cu un program foarte interesant și benefic DESCHIDE ROMÂNIA, dar hai să vedem pe scurt ce este cu acest program.

Cum să beneficiezi de programul DESCHIDE ROMÂNIA și ce înseamnă?

Este un program ce se adresează producătorilor români pe care îi încurajează să-și promoveze și să-și vândă produsele, dar care sunt condițiile pe care tu trebuie să le îndeplinești pentru a face parte din program? 

  • Să ai naționalitate română și să deții o formă juridică legală (nu contează tipul);
  • Să desfășori activități nealimentare;
  • Cifra de afaceri trebuie să fie mai mică de 500.000 lei când aplici la acest program;
  • Locația în care îți desfășori activitatea trebuie să fie un sediu din România, asta implicând și activitatea de producere care trebuie să aibă loc tot pe teritoriul țării. 

Poți aplica și dacă ai produse handmade.

Dacă vrei să te înscrii în program, este necesar să accesezi platforma și secțiunea dedicată ‘’DESCHIDE ROMÂNIA’’, unde vei completa un formular, vei atașa documentele firmei și vei confirma că ești producător român. Dacă se aprobă, urmează semnarea contractului și listarea produselor tale pentru a fi vândute.

Ce părere ai despre a vinde produsele în platformă? Despre aceste condiții necesar a fi îndeplinite pentru a vinde pe eMag Marketplace? 

Suspendarea sau rezilierea contractului


Sursă foto: eMAG Marketplace

Suspendarea sau rezilierea contractului are loc în momentul în care tu nu respecți condițiile și clauzele impuse prin contract. Așadar, este necesar să-i contactezi pe cei de la eMAG, scris sau telefonic (îți recomandăm scris) pentru mai multe detalii. 

Am încercat să aflăm direct de la sursă, însă este necesar un cont de seller pentru astfel de informații. Dar am putut vizualiza câteva dintre motivele pentru care poate avea loc suspendarea temporară a contractului:

  • Comercializezi produse contrafăcute;
  • Nu îndeplinești cerințele privind indicatorii de performanță;
  • Ești inactiv pe platformă, o perioadă îndelungată;
  • Divulgi informațiile contractuale;
  • Încalci drepturile de proprietate intelectuală.

Probabil că a lista și vinde produse prin intermediul acestei platforme presupune să respecți și condițiile, așa că nu ar trebui să-ți faci griji dacă îndeplinești cerințele. 

Avantaje și dezavantaje pe care le ai cu eMag Marketplace

Sursă foto: eMAG Marketplace

Fiecare platformă de comerț online vine la pachet cu avantaje și dezavantaje. La fel se întâmplă și cu eMAG Marketplace. 

Să începem cu avantajele pe care ți le oferă această platformă:

  • Vrei să te extinzi și la nivel internațional cu produsele tale? Ai această oportunitate cu eMAG Marketplace. Cresc comenzile. Crește și profitul.
  • Imaginează-ți cum zilnic accesează platforma un număr de 500.000 de potențiali clienți. Este aproape imposibil ca un număr dintre aceștia să nu ajungă și la tine.
  • Poți lua parte la anumite programe, cum este DESCHIDE ROMÂNIA, un program care ajută antreprenorii să-și promoveze produsele și să le vândă.
  • Primești sprijin din partea echipei eMAG Marketplace de câte ori ai nevoie. Plus că în pagina dedicată găsești orice informație cu privire la platformă, precum și tutoriale care îți arată cum să faci un anumit lucru sau altul.
  • Poți integra magazinul tău online cu platforma;
  • Cu siguranță vei vinde mai mult cu eMAG Marketplace. De ce? Pentru că acești 500.000 de potențiali clienți care accesează platforma vin din trafic organic. 
  • Cât plătești tu în campaniile de trafic și promovare pentru un asemenea număr? Da, poți răspunde ‘’nimic’’ dacă ne gândim la campaniile SEO, dar chiar și aici există anumite costuri, plus că rezultatele vin în termen de câteva luni. Să nu mai vorbim despre faptul că trebuie să ai conținut de calitate pe site și blog. Desigur, poți dezvolta și crește brandul tău fără a plăti, dar asta durează. Așa că, pentru început eMag marketplace poate fi o soluție.

  • Un avantaj uriaș pe care îl poți avea listând produsele pe eMAG Marketplace este următorul: românii au început să viziteze magazinul sellerului (al tău) după ce îl văd pe eMAG Marketplace, și asta din cauza prețurilor mari spre deosebire de prețul listat în magazinul propriu al sellerului.
  • Posibilitatea de monitorizare și analiză a evoluției afacerii, primirea alertelor, a mesajelor cu notificări despre ce se întâmplă în contul tău;
  • Ai acces la suport logistic prin ”Fulfilment by eMAG”. Asta înseamnă că ai acces la serviciile de depozitare, preluare comenzi, ambalare și livrare;
  • eMAG Genius este serviciul prin care tu, ca seller, atragi fidelizarea clienților prin transport gratuit pentru comenzile de la easybox, livrare rapidă de a doua zi etc.

Să continuăm cu dezavantajele existenței tale pe eMAG Marketplace:

  • Din cei 500.000 de vizitatori zilnici ai platformei, numărul celor care cumpără nu este identic, pentru că sunt mulți care nu au intenția clară de a cumpăra, ci doar vor să vadă produsele, caracteristicile, recenziile.
  • Există un comision destul de mare, aplicat fiecărui produs;
  • Ai nevoie de coduri EAN (este un cod standard de bare folosit la marcarea bunurilor pe care le vinzi) prevăzute de legislația fiecărei țări. Vei obține toate informațiile necesare după activarea contului;
  • Imposibilitatea de a-ți dezvolta cu ușurință propriul brand;
  • Concurența este uriașă. Imaginează-ți câți alți antreprenori vând același produs. Dar dacă produsele tale sunt unice, handmade sau aparțin unei categorii speciale, șansele de a vinde sunt mai mari;
  • eMAG este concurența ta directă. Și eMAG își vinde produsele pe platformă;
  • Depinzi cam în totalitate de marketplace.

Ca în orice business, există avantaje și dezavantaje, dar sarcina ta este să evaluezi corect pentru a nu ieși în pierdere, și dacă totuși se întâmplă să ajungi și în acest punct, vei decide ulterior ce faci.

Concluzie

Sursă foto: eMAG Marketplace

Așadar, merită sau nu să vinzi pe eMAG Marketplace? Da, atâta timp cât funcționează pentru tine. Atâta timp cât câștigurile sunt mai mari decât pierderile. Dacă ești la început de drum cu afacerea ta, este recomandată o astfel de platformă, pentru că atragi trafic organic, iar șansele de a obține clienți sunt de luat în considerare. Însă, dacă ești deja un brand cunoscut sau foarte cunoscut, mai gândește-te la această modalitate de a-ți vinde produsele. 

Poate fi o oportunitate și pentru cei care vor să promoveze produsele autohtone pe care ei le produc, fiind o modalitatea ușoară și fără costuri de publicitate. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te bazezi doar pe această platformă, dacă vrei să crești ca brand. 

Important este și faptul că oamenii, după ce te văd pe platformă și le place produsul, recenziile etc, te pot vizita în propriul magazin, conștienți fiind de prețul mai mic în propriul magazin.

Ține cont de următorul sfat pentru că este foarte important pentru afacerea ta.

Crește propriul magazin cu conținut de calitate, cu descrieri complete și persuasive. Astfel, poți avea încredere că în timp, magazinul tău va crește vizibil datorită campaniei SEO de calitate, iar asta va aduce trafic și vizibilitate, dar și vânzări. Astfel, tu ai acces la baze de date, poți fideliza clienții prin transmiterea periodică de oferte și promoții.

Deci, poți avea succes pe platforma eMAG Marketplace?

Sigur că da, dar atunci când nu-l mai ai, bazează-te doar pe creșterea propriului brand. A vinde prin eMag marketplace este precum ai plăti chirie pentru un apartament care nu este al tău. Și cât de dificilă este o asemenea situație! Nu crezi?

Surse documentare: 

emag.ro 

marketplace.emag.ro

sellfy.ro

easy-sales.com

cumsa.ro

retail.ro

facibanionline.ro

start-up.ro

myebox.ro

mariussescu.ro

stirileprotv.ro

caen.ro

bf.ro