Categorii
Coșul tău

Folie stretch

Importanta foliei stretch pentru asigurarea marfurilor si pentru protejarea acestora in timpul transportului

Ești proprietarul unui magazin online care se adresează companiilor? Oferi produse de birotică, de curățenie sau electronice pentru firme? Atunci, știi că fiecare palet care pleacă spre client trebuie să fie înfoliat cu folie stretch, astfel încât produsele să nu se miște.

Folia stretch sau folia de plastic, cum mai este denumită este un material de ambalare foarte subțire, fabricată din polietilenă care se folosește cu precădere pentru împachetarea produselor alimentare, însă acest tip de folie este un material versatil. Poate fi utilizată pentru orice tip de produs, datorită rezistenței și flexibilității. Poate fi înfășurată peste orice obiect, indiferent de formă. 

Caracteristica principală a foliei stretch este că protejează lucrurile și le păstrează unite. Este folosită, în special, pentru separarea categoriilor de produse de pe același palet, dar și pentru ambalare și împachetarea produselor mici. Și acest tip de folie este perfect pentru protejarea împătriva umidității, prafului în timpul depozitării, dar și a factorilor meteo în timpul deplasării. 

Așadar, dacă vrei siguranță și protecția cutiilor de carton, a paleților, containerelor, alege folia stretch. 

Folia stretch poate fi albă, neagră sau transparentă. 

Cand avem nevoie de folie stretch?

Dacă sarcina transportului tău este până în 250 kg, alege folie de 16 microni. Dacă greutatea paletului este de până la 650 de kg, o folie pentru paletizare de 20 de microni este perfectă, iar pentru cele foarte grele alege 23 de microni.

Folosește folia stretch pentru paletizat, pentru fixarea cutiilor cu produse pentru transportul lor în deplină siguranță. 

Folosește acest tip de folie pentru a fixa produsele independente. Acoperă cu folie stretch produsele pe care le introduci în cutii, pentru protecția lor suplimentară. Sau folosește-o pentru ambalarea alimentelor sau a diferitelor obiecte de uz casnic care trebuie protejate față de mediul înconjurător.

Deci, dacă vrei să regrupezi, ambalezi, manipulezi și să expediezi marfa, deoarece se întinde atât de bine, încât îți protejează și forma produselor, și pe acestea, folosește ce este mai bun pentru afacerea ta. 

Folia de împachetat paleți sau o cantitate mai mică de produse/cutii este un material de ambalare și păstrare a produselor și cutiilor, ieftin și de calitate. Pe ambalare.com găsești orice folie stretch dorești, și nu numai.

Comandă acum dimensiunea potrivită pentru business-ul tău!

Tipuri de folie stretch: manuala sau automata

Material perfect pentru produsele alimentare perisabile, dar și a mărfurilor transportate și depozitate pe paleți, folia cu stretch poate fi manuală sau automată, fiind și cele mai utilizate. 

O poți utiliza pe cea manuală dacă vrei să ambalezi produse mici, chiar și pe paleți, cu ajutorul unui dispensor special. 

Cea automată are aceeași aplicabilitate și rol, doar că se aplică automat, fiind alegerea ideală dacă depozitezi și transporți obiecte de mari dimensiuni sau foarte grele. Este mai rezistentă la șocuri mecanice spre deosebire de cea manuală, având și un grad de elasticitate mare. 

Alegerea materialelor de ambalare de calitate superioară este un principiu care ar trebui să ghideze orice afacere. Tu sigur ești ghidat de acest principiu important care va reuși să te ducă spre drumul succesului, dacă nu ai ajuns deja acolo. Dacă ai ajuns, trebuie doar să-l menții. 

Comandă acum folie stretch manuală sau automată și bucură-te de experiența plăcută pe care o oferi clienților tăi!

Care sunt factorii care influenteaza pretul foliei stretch?

Prețul foliei stretch poate fi influențat de mai mulți factori, unul dintre aceștia fiind culoarea. Cu cât este mai opacă, albă sau neagră, cu atât prețul crește. La fel de importantă este și calitatea acesteia, pentru că în cele din urmă, calitatea este un atribut indispnesabil al oricărei afaceri. 

Este perfectă pentru păstrarea confidențialității mărfurilor. 

Un alt factor care influențează prețul unei folii de paletizat este grosimea acesteia (numărul de microni) și numărul de straturi pe care le are. Cu cât este mai groasă și cu cât straturile sunt mai multe, este evident că asigură o protecție mai mare mărfurilor depozitate și transportate. 

Este important să nu faci rabat de la calitate, alegând folie stretch ieftină, ci alege un preț corect, care să îți ofere un raport foarte bun între preț și calitate. 

Comandă acum cea mai simplă modalitate de a-ți ușura munca! Atât ție, cât și clienților tăi!

Care sunt avantajele foliei stretch?

Folia stretch este foarte rezistentă la ruperi, la șocuri. Este un material de ambalare versatil, cu aplicabilitate largă, putând fi folosit atât în domeniul industrial, alimentar, cât și în alte domenii. Îl poți utiliza chiar și pentru uz casnic.

Protejează produsele și cutiile împotriva umidității, temperaturilor extreme și a altor factori exteriori. Amortizează șocul cauzat de cădere sau lovire.

O poți folosi cu ușurință, indiferent că este manuală sau automată. Poți ambala orice produs, indiferent de formă sau dimensiune. Poate stabiliza paleții. 

Cele mai multe folii stretch sunt reciclabile, iar asta înseamnă respect față de mediul înconjurător.

Previi furtul, deoarece pentru a fi sustras un produs sau o cutie, trebuie desfăcută folia mai întâi, iar asta este vizibil chiar dacă se încearcă aplicarea alteia.

Descoperă pe ambalare.com mai multe tipuri de folie stretch care te pot ajuta să depozitezi, manipulezi și să transporți produsele în stare perfectă!

Set 6 Role Folie Stretch Transparentă, 500mm, 23my, 1.5kg, 134ml

Folia stretch manuală este ideală pentru ambalarea individuală a produselor protejând împotriva zgârieturilor, prafului, mizeriei, sau a umezelii.Caracteristici Produs:Material: polietilenăGrosime folie: 23 microniLățime rolă: 500 mmGreutate brută: 1.5 kgGreutate tub carton: 100 gGreutate netă: 1.4 ..
107,10 Lei
Fără TVA:90,00 Lei

Folie Stretch Neagra, Set 6 Role, 50 cm, 23 microni, 1.5 kg, 134ml

Folie stretch neagra - sigurață în timpul depozitării, manevrării sau transportului coletelor sau mărfurilor Dacă deții un business cu siguranță îți dorești ca produsele sau mărfurile pe care le depozitezi sau le trimiți pe paleți sau în colete să ajungă în siguranță la destinatar, fie că vorbim de..
121,38 Lei
Fără TVA:102,00 Lei

Folie Stretch Transparentă, 50cm, 23my, 16kg, 1340ml/rolă, Uz Automat

Dată fiind greutatea unei role - 13.7kg - este utilizată în mod curent pentru paletizarea automată a produselor, oferind siguranță și protecție pe durata transportului sau depozitării.Caracteristici Produs:Grosime folie: 23 microniLățime rolă: 50 cmGreutate brută: 16 kgGreutate tub carton: 2 kgGreut..
134,47 Lei
Fără TVA:113,00 Lei

Set 6 Role Folie Stretch Albă, 500mm, 23my, 1.5kg, 134ml

Folia stretch manuală este ideală pentru ambalarea individuală a produselor protejând împotriva zgârieturilor, prafului, mizeriei, sau a umezelii.Caracteristici Produs:Material: polietilenăGrosime folie: 23 microniLățime rolă: 500 mmGreutate brută: 1.5 kgGreutate tub carton: 100 gGreutate netă: 1.4 ..
135,66 Lei
Fără TVA:114,00 Lei

Folie Stretch Neagră, 50cm, 23my, 16kg, 1340ml/rolă, Uz Automat

Folia stretch neagră uz automat este utilizată în mod curent pentru paletizarea automată a produselor, oferind atât siguranță și protecție pe durata transportului sau depozitării cât și confidențialitatea conținutului.Caracteristici Produs:Grosime folie: 23 microniLățime rolă: 50 cmGreutate brută: 1..
207,06 Lei
Fără TVA:174,00 Lei

Folie PreStretch Transparentă, 420mm, 8my, 1.9kg, 600ml

Folia prestretch sau folia pretensionată este o soluție de paletizare care asigură cele mai mici consumuri de folie pe palet și,implicit, cele mai mici costuri de paletizare. Este o folie prietenoasă cu mediul, cantitățile de folie folosite pentru paletizare se reduc în mod considerabil față de cons..
29,75 Lei
Fără TVA:25,00 Lei

Set 12 Role Folie Stretch Transparentă, 250mm, 23my, 0.75kg, 134ml

Folia stretch manuală transparentă 25cm este ideală pentru ambalarea individuală a produselor mici protejând împotriva zgârieturilor, prafului, mizeriei, sau a umezelii.Caracteristici Produs:Material: polietilenăCuloare: transparentGrosime folie: 23 microniLățime rolă: 250 mmGreutate brută: 0.75 kgG..
178,50 Lei
Fără TVA:150,00 Lei

Set 12 Role Folie Stretch Neagră, 250mm, 23my, 0.75kg, 134ml

Folia stretch manuală neagră de 25cm este ideală pentru ambalarea individuală a produselor mici, protejând împotriva zgârieturilor, prafului, mizeriei, sau a umezelii dar și asigurând confidențialitatea mărfurilor.Caracteristici Produs:Material: polietilenăCuloare: negru Grosime folie: 23 micro..
192,78 Lei
Fără TVA:162,00 Lei

Set 30 Role Folie Stretch Transparentă, 100mm, 23my, 0.3kg, 134ml

Folia stretch manuală transparentă 10cm este ideală pentru ambalarea individuală a produselor mici și foarte mici protejând împotriva zgârieturilor, prafului, mizeriei, sau a umezelii.Caracteristici Produs:Material: polietilenăCuloare: transparentGrosime folie: 23 microniLățime rolă: 100 mmGreutate ..
164,22 Lei
Fără TVA:138,00 Lei

Set 30 Role Folie Stretch Neagră, 100mm, 23my, 0.3kg, 134ml

Folia stretch manuală neagră 10cm este ideală pentru ambalarea individuală a produselor mici și foarte mici protejând împotriva zgârieturilor, prafului, mizeriei, sau a umezelii dar și asigurând confidențialitatea lor.Caracteristici Produs:Material: polietilenăCuloare: negruGrosime folie: 23 microni..
249,90 Lei
Fără TVA:210,00 Lei

Set 4 Role Folie Stretch Transparentă, 750mm, 23my, 2.25kg, 134ml

Folia stretch manuală transparentă 75cm este ideală pentru ambalarea individuală a produselor mari protejând împotriva zgârieturilor, prafului, mizeriei, sau a umezelii.Caracteristici Produs:Material: polietilenăCuloare: transparentGrosime folie: 23 microniLățime rolă: 750 mmGreutate brută: 2.250 kg..
109,48 Lei
Fără TVA:92,00 Lei

Palet 46 Role Folie Stretch Transparentă, 50cm, 23my, 16kg/rolă, 1340ml/rolă, Uz Automat

Caracteristici Produs: Material: polietilenă Culoare: transparent Grosime folie: 23 microni Lățime rolă: 500 mm Greutate brută: 16 kg Greutate tub carton: 2 kg Greutate netă: 14 kg Lungime folie pe rolă: 1340 m Diametru tub interior carton: 76 mm Elongație: 150% Ambalare: 1 palet = 46 r..
6,02 Lei
Fără TVA:5,06 Lei

Palet 46 Role Folie Stretch Neagră, 50cm, 23my, 16kg/rolă, 1340ml/rolă, Uz Automat

Caracteristici Produs:   Grosime folie: 23 microniLățime rolă: 500 mmGreutate brută: 16 kgGreutate tub carton: 2 kgGreutate netă: 14 kgLungime folie pe rolă: 1340 mGrosime folie: 23 microniDiametru tub interior carton: 76 mmElongație: 150%Material: polietilenăCuloare: negruAmbalare: 1 pale..
7,88 Lei
Fără TVA:6,62 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Cookies
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat folosim module cookie-uri sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află în secțiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.