Categorii
Coșul tău

Banda adeziva

Banda adeziva: Ce este si care este rolul ei?

Deții un magazin? Comercializezi produse? Livrarea produselor către clienți în stare perfectă este un aspect important al afacerii tale. Cu cât experiența pe care o are clientul tău cu tine, ca business, cu atât șansele ca acesta să devină un client fidel sunt mai mari. De aceea, asigură-te că folosești banda adezivă pentru ambalarea coletelor și alte materiale calitative, pentru ca business-ul tău să aibă succes. 

Calitatea trebuie să fie prioritară, pornind de la strategia de publicitate, calitatea produselor tale până la ambalare, împachetare și livrare.

Benzile adezive se bucură de o aplicabilitate largă, putând fi utilizate în majoritatea domeniilor. Pentru ambalarea coletelor, în caz de amenajare interioară, la montarea tapetului, pentru vopsirea camerei și nu numai. 

Pentru siguranța coletelor din punct de vedere al ambalajului exterior, este necesară banda adezivă de calitate. Dacă transporți produse fragile, precum obiecte din porțelan sau sticlă, coletele trebuie marcate în mod obligatoriu cu însemnul “Fragil” pe toată dimensiunea cutiei. Sunt benzi din seria Professional a căror calitate de a se desface fără zgomot este foarte populară. 

O bandă de calitate este cea care nu permite efracția coletelor, fapt care te asigură pe tine, ca proprietar, că pachetul livrat va fi deschis prima dată de clientul tău. Așadar, rolul acesteia este etanșarea strașnică a cutiei și siguranța oferită coletului. 

Deci, indiferent ce trebuie să livrezi sau să depozitezi, folosește acest tip de bandă pentru a fi sigur de protecția coletului în timpul depozitării și transportului spre client. Fie că o utilizezi pentru cutii sau plicuri cu bule, asigură-te că este de cea mai bună calitate. 

Descoperă gama variată de modele și dimensiuni de banda adeziva pe ambalare.com!

Tipuri de benzi adezive

Există mai multe tipuri de benzi adezive, fiecare putând fi utilizată în anumite domenii de activitate. Aceste benzi sunt indispensabile, așa că este nevoie să te orientezi spre banda potrivită domeniului tău.

Banda adezivă acrilică este cea mai folosită pentru coletele de dimensiune mică.

Banda adezivă hot melt are un grad ridicat de adezivitate, având caracteristica principală de a rezista în condiții de umiditate sau temperaturi extreme. Poate fi utilizată pentru cutii de diferite dimensiuni și greutăți. 

Banda adezivă pe bază de solvent care se folosește la ambalarea exterioară a cutiilor de diferite dimensiuni. Dispune de unul dintre cele mai bune adezive. Folosește acest tip de adeziv pentru colete grele și valoroase. 

Banda dublu adezivă prevăzută cu două fețe, folosită pentru fixarea obiectelor, cu un grad superior de lipire. 

Banda adezivă din hârtie kraft este soluția pentru lipirea ambalajelor confecționate din carton, fiind 100% reciclabilă. Cu alte cuvinte este soluția care îți permite să protejezi mediul înconjurător. Nu trebuie umezită în timp ce o aplici pe colet, este rezistentă chiar și în cazul coletelor cu greutate medie spre mare. Mai mult de atât. Se rupe ușor cu mâna.

Banda RMFTape Professional este o bandă tip premium, care nu face zgomot la lipire, fiind foarte apreciată din acest motiv. Grosimea și adezivul cu un grad înalt de lipire o face alegerea perfectă pentru sigilarea pachetelor tale. 

Banda din PVC sigilează perfect pungi, fiind folosită în toate domeniile, dar în special în panificație și patiserie. 

Este important să alegi tipul de bandă potrivită afacerii tale, dar reține că gradul de lipire al fiecărui tip este superior și poate asigura sigilarea eficientă a pachetelor pe care le livrezi.

Banda adeziva transparenta 

Dacă îți dorești stabilitatea și siguranța livrării în stare perfectă a coletelor, banda adezivă transparentă este alegerea ideală pe care o găsești în mai multe dimensiuni pe ambalare.com.

Tipul de adeziv folosit la confecționarea acestui tip de bandă este acrilic, fiind fabricat din polymeri acrilici care sunt dizolvați în solvenți. 

Poate acoperi optim orice suprafață și o poate sigila astfel încât pachetele tale să ajungă la clienți în deplină siguranță. 

Îți recomandăm ca înainte de aplicarea acestei benzi să te asiguri că suprafața nu are praf, umezeală sau impurități pentru aderența perfectă și lipire uniformă. Pentru o siguranță și mai mare, este indicat să aplici și al doilea strat peste primul strat, astfel încât să nu poată fi ruptă decât prin tăiere, ceea ce poate fi un indicator al tentativei de furt.

Folosește banda adezivă transparentă sau invizibilă pentru ambalarea perfectă a coletelor tale. Astfel îți asiguri satisfacția clientului. 

Cand avem nevoie de o banda adeziva lata sau ingusta?

Banda adezivă lată sau îngustă poate fi utilizată în funcție de dimensiunea pachetelor. Cu cât sunt mai mari coletele, cu atât mai bine este să folosești o bandă mai lată deoarece poate asigura o rezistență mare acestora. 

Folosirea benzii adezive late sau înguste la ambalare depinde de necesitățile specificului ambalajului și de obiectul ambalat.

Poți utiliza banda adezivă lată pentru acoperirea unei suprafațe mai mari a ambalajului sau a obiectului ambalat. Asta înseamnă că o poți folosi pentru a acoperi întreaga suprafață a cutiei, asigurând o siguranță mai bună a obiectului ambalat.

Banda adezivă îngustă, pe de altă parte, este utilizată pentru a acoperi o suprafață mai mică a ambalajului sau a obiectului ambalat. De exemplu, pentru ambalarea unui tub sau a unui obiect alungit, banda adezivă îngustă poate fi utilizată pentru a fixa ambalajul sau pentru a închide capetele acestuia. Acest tip poate fi utilizat și pentru fixarea produselor pe benzi transportoare, la etapele de ambalare sau paletizare.

În general, atunci când se ambalează produse voluminoase sau cu suprafețe mari, se preferă utilizarea benzilor adezive late, iar când se ambalează produse cu forme mai complicate sau cu suprafețe mici, se preferă utilizarea benzilor adezive înguste.

Banda adeziva: factori si avantaje care influenteaza pretul

Prețul benzii adezive este influențat de mai mulți factori. Cel mai important dintre aceștia este tipul utilizat, bandă acrilică, bandă de hârtie kraft, bandă cu față dublă etc.

Cu cât gradul de lipire este mai superior, cu atât prețul este mai mare, dar pe ambalare.com poți descoperi o gamă variată de benzi adezive din care poți alege tipul și dimensiunea potrivită pachetelor pe care le livrezi clienților tăi. 

Un alt factor care influențează prețul este numărul de role pe care vrei să-l achiziționezi. Ne poți contacta pentru a genera oferta potrivită nevoilor tale, astfel încât să fii mulțumit de achiziția făcută. 

Banda adezivă care nu face zgomot la dezlipire are un preț mai mare spre deosebire de cea zgomotoasă, dar poate fi un avantaj extraordinar din perspectiva experienței clienților tăi la dezambalarea coletelor livrate de tine. 

Alege ce este mai bun pentru afacerea ta! Alege materiale de ambalare și împachetare de cea mai bună calitate pe care le găsești pe amabalare.com!

Set 6 Role Benzi Adezive RMFtape, 48 mm x 60 m, 40 microni, Transparent

Benzile RMFtape sunt benzi de calitate superioară, un brand propriu al Romaflorimex srl. Datorită cantității de adeziv folosite aceste benzi de 40 microni ( 23 microni banda suport BOPP + 17 microni adeziv acrilic) lipesc excelent chiar și la temperaturi reduse. Calitatea BOPP și a adezivului permit..
13,57 Lei
Fără TVA:11,40 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive RMFtape, 48 mm x 60 m, 40 microni, Maro

Benzile RMFtape sunt benzi de calitate superioară, un brand propriu al Romaflorimex srl. Datorită cantității de adeziv folosite aceste benzi de 40 microni ( 23 microni banda suport BOPP + 17 microni adeziv acrilic) lipesc excelent chiar și la temperaturi reduse. Caracteristici Produs:Material: ..
16,42 Lei
Fără TVA:13,80 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive din Hârtie Kraft, Ecologice, 50 mm x 50 m, HotMelt

Banda adezivă din hârtie kraft este soluția ecologică pentru lipirea ambalajelor din carton.Sunt fabricate din hârtie kraft durabilă și 100% reciclabilă. Nu este necesar să fie umezite în timpul aplicării, sunt rezistente chiar și atunci când se utilizează la sigilarea ambalajelor cu greut..
55,69 Lei
Fără TVA:46,80 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive RMFtape PROFESSIONAL, LOW NOISE, 48 mm x 60 m, 45 microni, Transparent

Benzile RMFtape Professional sunt benzi premium, RMFtape fiindun brand propriu al Romaflorimex srl. Tratate special, aceste benzi fac zgomot redus la lipire astfel că sunt foarte apreciate de cei ce le utilizează. Grosimea foliei suport - 25microni - și adezivul puternic - 20micr..
19,99 Lei
Fără TVA:16,80 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive RMFtape PROFESSIONAL, LOW NOISE, 48 mm x 60 m, 45 microni, Maro

Benzile RMFtape Professional sunt benzi premium, RMFtape fiindun brand propriu al Romaflorimex srl. Tratate special, aceste benzi fac zgomot redus la lipire astfel că sunt foarte apreciate de cei ce le utilizează. Grosimea foliei suport - 25microni - și adezivul puternic - 20microni - fac din a..
27,13 Lei
Fără TVA:22,80 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive RMFtape Solvent, 75 mm x 50 m, 42 microni

Banda adezivă solvent este o bandă adezivă cu destinație generală, ideală pentru cazurile în care aveți nevoie de o priză rapidă, cu caracter permanent.Banda de acest tip conferă o rezistență ridicată în condiții normale dar și în condiții de temperaturi extreme, în special în cazul temperaturilor s..
34,27 Lei
Fără TVA:28,80 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive RMFtape Solvent, 48 mm x 50 m, 42 microni

Banda adezivă solvent este o bandă adezivă cu destinație generală, ideală pentru cazurile în care aveți nevoie de o priză rapidă, cu caracter permanent.Banda de acest tip conferă o rezistență ridicată în condiții normale dar și în condiții de temperaturi extreme, în special în cazul temperaturilor s..
21,42 Lei
Fără TVA:18,00 Lei
Banda Adeziva Fragil, Set 6 Role, 48 mm x 60 m, 45 microni, LOW NOISE
-12 %

Banda Adeziva Fragil, Set 6 Role, 48 mm x 60 m, 45 microni, LOW NOISE

Banda adeziva fragil pentru protecția coletelor sau mărfurilor tale Dacă deții o afacere care vinde sau depozitează produse fragile sau care se pot deteriora ușor în timpul transportului sau al manevrării este nevoie să fii foarte atent la modalitatea de ambalare a coletelor tale.  Felul în c..
31,42 Lei 35,70 Lei
Fără TVA:26,40 Lei

Bandă Adezivă Umectibilă din Hârtie Kraft, Biodegradabilă, 70 mm x 200 m, 70 g/mp

Banda adezivă din hârtie Kraft, umectibilă, este 100% biodegradabilă și reciclabilă, un produs ecologic. Este fabricată 100% din materie primă naturală si adeziv ecologic pe bază de amidon, acesta fiind un adeziv foarte puternic si potrivit pentru toate tipurile de carton, lipind chia..
19,64 Lei
Fără TVA:16,50 Lei

Bandă Adezivă Umectibilă din Hârtie Kraft, Ranforsată, 70 mm x 150 m

Banda adezivă din hârtie Kraft ranforsată este o bandă foarte rezistentă fiind folosită la sigilarea cutiilor grele și foarte grele ( 150-200kg). Datorită ranforsării cu fire din fibră de sticlă dispuse în formă de diamant între straturile de carton sigilarea va fi una totală.Este fabricată 100% din..
44,63 Lei
Fără TVA:37,50 Lei
Set 8 Role Benzi Adezive PVC 9 mm x 66 m, Roșu
-12 %

Set 8 Role Benzi Adezive PVC 9 mm x 66 m, Roșu

  Caracteristici Produs:Material: PVCTip Adeziv: solventLățime bandă: 9 mmLungime rolă: 66 mCuloare: roșuAmbalare: folie cu 8 role       Nu ai găsit dimensiunea sau produsul dorit? Înregistrează o solicitare prin chatul LIVE SUPORT, telefonic sau prin e-mail ș..
21,90 Lei 24,75 Lei
Fără TVA:18,40 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive RMFtape, 48 mm x 60 m, 40 microni, Transparent

Benzile RMFtape sunt benzi de calitate superioară, un brand propriu al Romaflorimex srl. Datorită cantității de adeziv folosite aceste benzi de 40 microni ( 23 microni banda suport BOPP + 17 microni adeziv acrilic) lipesc excelent chiar și la temperaturi reduse. Calitatea BOPP și a adezivului permit..
79,25 Lei
Fără TVA:66,60 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive RMFtape, 48 mm x 60 m, 40 microni, Maro

Benzile RMFtape sunt benzi de calitate superioară, un brand propriu al Romaflorimex srl. Datorită cantității de adeziv folosite aceste benzi de 40 microni ( 23 microni banda suport BOPP + 17 microni adeziv acrilic) lipesc excelent chiar și la temperaturi reduse. Caracteristici Produs:Material: ..
96,39 Lei
Fără TVA:81,00 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive din Hârtie Kraft, ECOLOGICE, 50 mm x 50 m, HotMelt

Banda adezivă din hârtie kraft este soluția ecologică pentru lipirea ambalajelor din carton.Sunt fabricate din hârtie kraft durabilă și 100% reciclabilă. Nu este necesar să fie umezite în timpul aplicării, sunt rezistente chiar și atunci când se utilizează la sigilarea ambalajelor cu greut..
329,87 Lei
Fără TVA:277,20 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive RMFtape PROFESSIONAL, LOW NOISE, 48 mm x 60 m, 45 microni, Transparent

Benzile RMFtape Professional sunt benzi premium, RMFtape fiindun brand propriu al Romaflorimex srl. Tratate special, aceste benzi fac zgomot redus la lipire astfel că sunt foarte apreciate de cei ce le utilizează. Grosimea foliei suport - 25microni - și adezivul puternic - 20micr..
115,67 Lei
Fără TVA:97,20 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive de Mascare 60°C Premium RMFtape , 48 mm x 45 m

Benzile de mascare RMFtape sunt benzi premium, RMFtape fiind un brand propriu al Romaflorimex srl. Banda de mascare  RMFtape este ideală pentru consolidarea, izolarea și marcarea cablurilor, a conectorilor și pentru vopsit. Banda pentru mascare ajută la delimitarea zone..
218,48 Lei
Fără TVA:183,60 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive de Mascare 80°C Premium RMFtape , 48 mm x 45 m

Benzile de mascare RMFtape sunt benzi premium, RMFtape fiind un brand propriu al Romaflorimex srl. Banda de mascare  RMFtape este ideală pentru consolidarea, izolarea și marcarea cablurilor, a conectorilor și pentru vopsit. Banda pentru mascare ajută la delimitarea zone..
291,31 Lei
Fără TVA:244,80 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive RMFtape PROFESSIONAL, LOW NOISE, 48 mm x 60 m, 45 microni, Maro

Benzile RMFtape Professional sunt benzi premium, RMFtape fiindun brand propriu al Romaflorimex srl. Tratate special, aceste benzi fac zgomot redus la lipire astfel că sunt foarte apreciate de cei ce le utilizează. Grosimea foliei suport - 25microni - și adezivul puternic - 20microni - fac din a..
171,36 Lei
Fără TVA:144,00 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive de Mascare 60°C Premium RMFtape , 48 mm x 45 m

Benzile de mascare RMFtape sunt benzi premium, RMFtape fiind un brand propriu al Romaflorimex srl. Banda de mascare  RMFtape este ideală pentru consolidarea, izolarea și marcarea cablurilor, a conectorilor și pentru vopsit. Banda pentru mascare ajută la delimitarea zone..
27,02 Lei
Fără TVA:22,70 Lei

Set 6 Role Benzi Adezive de Mascare 80°C Premium RMFtape , 48 mm x 45 m

Benzile de mascare RMFtape sunt benzi premium, RMFtape fiind un brand propriu al Romaflorimex srl. Banda de mascare  RMFtape este ideală pentru consolidarea, izolarea și marcarea cablurilor, a conectorilor și pentru vopsit. Banda pentru mascare ajută la delimitarea zone..
49,27 Lei
Fără TVA:41,40 Lei

Set 36 Role Benzi Adezive RMFtape Solvent, 48 mm x 60 m, 42 microni

Banda adezivă solvent este o bandă adezivă cu destinație generală, ideală pentru cazurile în care aveți nevoie de o priză rapidă, cu caracter permanent.Banda de acest tip conferă o rezistență ridicată în condiții normale dar și în condiții de temperaturi extreme, în special în cazul temperaturilor s..
124,24 Lei
Fără TVA:104,40 Lei
Afişare 1 - 21 din 24 (2 pagini)
Cookies
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat folosim module cookie-uri sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află în secțiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.