Categorii
Coșul tău

Pungi ambalare si impachetare

Pungi ambalare si impachetare

Dețiiun magazin fizic, un supermarket, un hipermarket sau chiar un magazin online și îți dorești să aduci cea mai bună experiență clienților tăi?

Atunci nu uita că ambalajul este o modalitate eficientă de a arăta clienților tăi că ești atent la detalii, și mai ales că îți pasă de mediul înconjurător, dacă te orientezi înspre pungile biodegradabile.

Indiferent de specificul afacerii tale alege pungi ambalare sau de împachetat pe care să le oferi clienților tăi, pentru a finaliza experiența cu business-ul tău într-un mod cât mai plăcut.

Fie că ai nevoie de pungi de curierat pentru a livra coletele în cele mai bune condiții, pungi de tip maieu pentru magazinul tău fizic, sau pungi de tip zip lock pentru livrarea produselor tale, toate acestea vor contribui la o experiență mai bună a clientului tău dar și la vizibilitatea brandului, deoarece acestea pot fi personalizate cu un mesaj sau cu logo-ul afacerii tale.

Decide să fii acel business care acordă o atenție deosebită tuturor detaliilor, ce pot fi importante pentru clientul tău.

Tipuri de pungi pentru ambalare si impachetare

Știm că de importantă este afacerea ta pentru tine și cât de mult îți dorești să o dezvolți într-un mod cât mai plăcut și eficient.

Din acest motiv în gama noastră găsești o varietate de pungi din care poți alege, și care se vor potrivi perfect specificului afacerii tale.

Pungi tip maieu

Dacă ești deținătorul unui magazin fizic sau al unei farmacii te poți orienta către pungile de tip maieu care sunt biodegradabile, și în acest fel contribui inclusiv la protejarea mediului înconjurător și la sustenabilitatea afacerii.

Găsești diferite dimensiuni dar și variante de culori precum alb sau verde, pentru care poți opta sau pungi cu mesaje specifice magazinelor care vor ajuta la revenirea clientului tău în locația afacerii tale.

Pungi de curierat

Pungile de curierat de care ai nevoie în trimiterea coletelor tale, atunci când ești un magazin fizic sau când vrei să trimiți documente, sunt o variantă excelentă de care te poți folosi pentru a-ți proteja conținutul coletelor, a economisi spațiu dar și buget și mai mult decât acestea le poți personaliza cu logo-ul afacerii tale. 

Găsești în gama noastră inclusiv plicuri de curierat cu buzunar pentru AWB și facturi, pentru a-ți eficientiza procesul de ambalare și pentru a te asigura că datele tale rămân intacte chiar și în timpul transportului.

Pungi cu fermoar

Pungile de tip zip cu fermoar sunt o variantă ideală pentru a trimite mărfuri precum textile, alimente uscate, bijuterii, lenjerie intimă sau alte articole cărora îți dorești să le oferi protecție și siguranță dar și o sigilare impecabilă.

Alegeți varianta potrivită afacerii tale și descoperă beneficiile fiecărui tip de ambalaj pentru afacerea ta dar și pentru clienții tăi.

Materiale si caracteristici ale pungilor pentru ambalare si impachetare

Indiferent de tipul de pungi de care ai nevoie în business-ul tău, siguranța și securitatea mărfurilor sau coletelor tale este unul dintre cele mai importante aspecte.

Așadar atunci când te folosești de pungi de plastic pentru ambalat, îți asiguri interiorul coletului de eventualele incidente precum expunerea la umezeală sau lichide, dar și de praf sau murdărie, astfel încât toate coletele tale sau produsele achiziționate din magazinul tău să ajungă la destinatar în cele mai bune condiții.

Atunci când ne referim la pungile de curierat, acestea îți oferă inclusiv securitatea conținutului, datorită interiorului închis la culoare dar și o rezistență impecabilă în timpul transportului.

Dacă ești o afacere care este axată pe sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător, te poți orienta către pungile din material 100% biodegradabil, pentru a le oferi clienților din magazinul tău un amabalaj ce nu afectează natura.

Toate produsele din gama noastră sunt confecționate din materiale de calitate care să îți garanteze protecție, securitate și siguranță în livrarea coletelor către clienții tăi.

Decide care este varianta potrivită pentru tine și te bucuri inclusiv de prețuri nici la achiziționarea unei cantități mai mari.

Avantajele folosirii unor pungi pentru ambalare si impachetare

Folosirea pungilor pentru ambalare și împachetare îți poate aduce o multitudine de avantaje în business-ul tău:

  • Siguranță - protejarea produselor de umezeală praf sau lichide vărsate asigurându-le un transport sau o depozitare sigură;
  • Branding - îți poți personaliza oricare tip de pungă cu logo-ul afacerii tale sau cu alte mesaje de marketing sau informații pentru clientul tău ajutandu-te astfel să îți construiești și să îți consolidezi brandul;
  • Durabilitate - te folosești de metode de ambalare rezistente și durabile care nu doar că ți vor proteja produsele însă vor rezista în condiție extreme;
  • Utilizare ușoară - atât pungile cu fermoar cât și cele de curierat sunt extrem de ușor de folosit și îți optimizezi timpul de ambalare economise în timp în acest proces.

Descoperă întreaga gamă de produse de pe site ul nostru, alegeți varianta potrivită pentru afacerea ta și bucură-te de toate aceste beneficii dar și de transport gratuit la comenzile de peste 1000 RON.

Set 100 bucăți Pungi Curierat FB01, 175x255+50mm, 60my

Caracteristicile produsului:Material: Polietilenă-LD reciclatăGrosime material: 60 microniCuloare exterior: albCuloare interior: negruClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permanentLățime: 175 mmLungime: 255 mmClapetă: 50mm     Nu ai găsit dimensiunea sau produ..
10,71 Lei
Fără TVA:9,00 Lei

Set 100 Bucăți Pungi Din Plastic Cu Fermoar (ZipLock), 40mm x 60mm, 50my

Pungi Din Plastic Cu Fermoar cunoscute și ca pungi ZipLock sunt realizate din polietilenă cu grosimea de 50 – 60 microni fiind prevăzute cu sistem de inchidere de siguranță, fiind ideale pentru ambalarea obiectelor mici sau medii.Închiderea tip fermoar sau Zip permite închiderea / deschide..
2,38 Lei
Fără TVA:2,00 Lei

Set 50 bucăți Pungi Biodegradabile 24x44 cm - Farmacia

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 24 x 6 x 44 cmCuloare: albImprimeu: FarmaciaGrosime: 17 microniAmbalare: 50 bucăți prevăzute cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu privire la reciclarea deșeurilorImprimate cu ..
10,12 Lei
Fără TVA:8,50 Lei

Set 50 bucăți Pungi Biodegradabile 24x44 cm - Magazin de Încredere

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 24 x 6 x 44 cmCuloare: albImprimeu: Magazin de ÎncredereGrosime: 17 microniAmbalare: 50 bucăți prevăzute cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu privire la reciclarea deșeurilorI..
11,90 Lei
Fără TVA:10,00 Lei

Set 50 bucăți Pungi Biodegradabile 27x50 cm - Magazin de Încredere

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 27 x 8 x 50 cmCuloare: albImprimeu: Magazin de ÎncredereGrosime: 23 microniAmbalare: 50 bucăți prevăzute cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu privire la reciclarea deșeurilorI..
19,04 Lei
Fără TVA:16,00 Lei

Set 50 bucăți Pungi Biodegradabile Albe 24x44 cm

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 24 x 6 x 44 cmCuloare: albGrosime: 17 microniAmbalare: 50 bucăți prevăzute cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu privire la reciclarea deșeurilorImprimate cu cod de bare unicAu..
11,90 Lei
Fără TVA:10,00 Lei

Set 500 bucăți Pungi Biodegradabile 24x44 cm - Farmacia

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 24 x 6 x 44 cmCuloare: albImprimeu: FarmaciaGrosime: 17 microniAmbalare: bax cu 10 seturi a 50 bucăți prevăzute cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu privire la reciclarea deșe..
95,20 Lei
Fără TVA:80,00 Lei

Set 500 bucăți Pungi Biodegradabile 24x44 cm - Magazin de Încredere

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 24 x 6 x 44 cmCuloare: albImprimeu: Magazin de ÎncredereGrosime: 17 microniAmbalare: bax xu 10 seturi a 50 bucăți prevăzute cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu privire la rec..
107,10 Lei
Fără TVA:90,00 Lei

Set 500 bucăți Pungi Biodegradabile 27x50 cm - Magazin de Încredere

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 27 x 8 x 50 cmCuloare: albImprimeu: Magazin de ÎncredereGrosime: 23 microniAmbalare: bax cu 10 seturi a 50 bucăți, fiecare set prevăzut cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu pr..
172,55 Lei
Fără TVA:145,00 Lei

Set 500 bucăți Pungi Biodegradabile Albe 24x44 cm

Caracteristici Produs:   Material: folie ecologică și compostabilă din amidonul porumbuluiDimensiuni: 24 x 6 x 44 cmCuloare: albGrosime: 17 microniAmbalare: bax cu 10 seturi a 50 bucăți prevăzute cu agățătoareRespectă directivele EN13432 cu privire la reciclarea deșeurilorImprimate cu..
107,10 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Set 100 bucăți Pungi Curierat FB01+ Cu Buzunar AWB, 175x255+50mm, 60my
-15 %

Set 100 bucăți Pungi Curierat FB01+ Cu Buzunar AWB, 175x255+50mm, 60my

Pungile sunt prevăzute cu buzunar din polietilenă de 25 microni pentru introducerea AWB-urilor sau a altor documente.Buzunarul se închide prin suprapunerea foliilor ce îl formează, fără lipire, așa după cum se observă în poza produsului.Caracteristicile produsului:Material: Polietilenă-LD recic..
13,09 Lei 15,47 Lei
Fără TVA:11,00 Lei

Set 100 Bucăți Pungi Din Plastic Cu Fermoar (ZipLock), 50mm x 70mm, 50my

Pungi Din Plastic Cu Fermoar cunoscute și ca pungi ZipLock sunt realizate din polietilenă cu grosimea de 50 – 60 microni fiind prevăzute cu sistem de inchidere de siguranță, fiind ideale pentru ambalarea obiectelor mici sau medii.Închiderea tip fermoar sau Zip permite închiderea / deschide..
3,57 Lei
Fără TVA:3,00 Lei

Set 100 bucăți Pungi Curierat FB02, 225x325+50mm, 60my

Dacă ai de trimis documente sau produse pufoase care nu se deteriorează în timpul transportului, poți opta pentru pungi curierat, pe care le găsești într-o gamă variată de dimensiuni. Acestea sunt prevăzute cu o bandă cu adeziv permanent, ceea ce împiedică efracția. Mai mult, culoarea albă le face ..
14,66 Lei
Fără TVA:12,32 Lei

Set 100 Bucăți Pungi Din Plastic Cu Fermoar (ZipLock), 60mm x 85mm, 50my

Pungi Din Plastic Cu Fermoar cunoscute și ca pungi ZipLock sunt realizate din polietilenă cu grosimea de 50 – 60 microni fiind prevăzute cu sistem de inchidere de siguranță, fiind ideale pentru ambalarea obiectelor mici sau medii.Închiderea tip fermoar sau Zip permite închiderea / deschide..
3,57 Lei
Fără TVA:3,00 Lei

Set 100 bucăți Pungi Curierat FB02+ Cu Buzunar AWB, 225x325+50mm, 60my

Pungile sunt prevăzute cu buzunar din polietilenă de 25 microni pentru introducerea AWB-urilor sau a altor documente.Buzunarul se închide prin suprapunerea foliilor ce îl formează, fără lipire, așa după cum se observă în poza produsului.    Caracteristicile produsului:     ..
17,85 Lei
Fără TVA:15,00 Lei

Set 100 Bucăți Pungi Din Plastic Cu Fermoar (ZipLock), 70mm x 100mm, 50my

Pungi Din Plastic Cu Fermoar cunoscute și ca pungi ZipLock sunt realizate din polietilenă cu grosimea de 50 – 60 microni fiind prevăzute cu sistem de inchidere de siguranță, fiind ideale pentru ambalarea obiectelor mici sau medii.Închiderea tip fermoar sau Zip permite închiderea / deschiderea p..
4,76 Lei
Fără TVA:4,00 Lei

Set 100 bucăți Pungi Curierat FB03, 240x350+50mm, 60my

Caracteristicile produsului:Material: Polietilenă-LD reciclatăGrosime material: 60 microniCuloare exterior: albCuloare interior: negruClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permanentLățime: 240 mmLungime: 350 mmClapetă: 50mm     Nu ai găsit dimensiunea sau produ..
16,66 Lei
Fără TVA:14,00 Lei

Set 100 Bucăți Pungi Din Plastic Cu Fermoar (ZipLock), 85mm x 120mm, 50my

Pungi Din Plastic Cu Fermoar cunoscute și ca pungi ZipLock sunt realizate din polietilenă cu grosimea de 50 – 60 microni fiind prevăzute cu sistem de inchidere de siguranță, fiind ideale pentru ambalarea obiectelor mici sau medii.Închiderea tip fermoar sau Zip permite închiderea / deschiderea p..
5,95 Lei
Fără TVA:5,00 Lei

Set 100 bucăți Pungi Curierat FB03+ Cu Buzunar AWB, 240x350+50mm, 60my

Pungile sunt prevăzute cu buzunar din polietilenă de 25 microni pentru introducerea AWB-urilor sau a altor documente.Buzunarul se închide prin suprapunerea foliilor ce îl formează, fără lipire, așa după cum se observă în poza produsului.   Caracteristicile produsului:Material: Polieti..
21,42 Lei
Fără TVA:18,00 Lei

Set 100 Bucăți Pungi Din Plastic Cu Fermoar (ZipLock), 100mm x 140mm, 50my

Pungi Din Plastic Cu Fermoar cunoscute și ca pungi ZipLock sunt realizate din polietilenă cu grosimea de 50 – 60 microni fiind prevăzute cu sistem de inchidere de siguranță, fiind ideale pentru ambalarea obiectelor mici sau medii.Închiderea tip fermoar sau Zip permite închiderea / deschiderea p..
8,33 Lei
Fără TVA:7,00 Lei

Set 100 bucăți Pungi Curierat cu Mâner PCMA03, 265x320+90+50mm, 60my

Caracteristicile produsului:Material: Polietilenă-LD reciclată 70%Grosime material: 60 microniCuloare exterior: albCuloare interior: negruClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permanentPunga are mâner de tip bananăLățime: 265 mmLungime: 320 mm + 90mm mânerulClapetă: 50mmMâner: 90m..
23,80 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 53 (3 pagini)
Cookies
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat folosim module cookie-uri sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află în secțiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.