Categorii
Coșul tău

Plicuri curierat

Importanta plicurilor de curierat pentru asigurarea si protejarea documentelor in timpul transportului

Vrei să protejezi documentele în timpul transportului? 

Fie că deții un magazin online sau desfășori orice activitate care presupune utilizarea plicurilor pentru transmiterea în siguranță a unor documente, folosirea unor plicuri de curierat de cea mai bună calitate este alegerea ideală. 

Fie că transporți documente sau produse precum cărți, obiecte fragile, articole IT de mici dimensiuni etc, alege ce este mai bun pentru afacerea ta.

Alegerea calității este cel mai important criteriu în funcție de care business-ul tău poate avea succes sau nu. Imaginează-ți că folosești plicuri de calitate inferioară pentru transmiterea documentelor către clienții tăi, iar acestea se rup în timpul transportului. Inadmisibilă o astfel de situație. Doar nu îți dorești conflicte sau mai grav, probleme juridice de genul sesizărilor sau acționării în instanță de către clienți în caz de rupere sau pierdere a plicurilor ce conțineau documente importante, de exemplu?

Folosind plicuri confecționate din materiale de calitate asiguri conținutul acestuia în caz de umezeală, praf sau alte condiții nefavorabile. 

Descoperă pe ambalare.com gama variată de plicuri cu bule antișoc sau port document și alege cantitatea necesară pentru afacerea ta!

Plicuri curierat: Importanta materialelor din care sunt realizate

Varietatea plicurilor de curierat disponibile pe piață este mare, în funcție de produsele pe care trebuie să le trimiți. Astfel, există plicuri pentru transmiterea documentelor, pentru produse IT (livrate în plicurile cu bule antișoc, pentru protejarea în condiții de cădere, lovire).

Produsele care nu prezintă risc de deteriorare în timpul transportului pot fi livrate în plicuri clasice sau de plastic. 

Plicurile cu bule antișoc fabricate din hârtie kraft sunt perfecte atât pentru livrarea documentelor în siguranță, cât și a obiectelor sau produselor mici care necesită o protecție suplimentară. Pe ambalare.com găsești plicuri cu bule albe sau galbene, cu dimensiuni diferite, disponibile în seturi de 10, 50, 100 etc. 

Plicurile port document confecționate tot din hârtie, sunt perfecte pentru transmiterea documentelor care însoțesc produsele livrate sau a diferitelor produse, preferabil de dimensiune mică.

Comandă pe ambalare.com cantitatea de care ai nevoie de plicuri de curierat, la prețuri avantajoase și de calitate superioară!

Tipuri de plicuri de curierat

Este necesar să alegi tipul de plic potrivit pentru produsele pe care le livrezi. Dar varietatea mare de plicuri de curierat, deși îți poate crea o dificultate în alegerea celui potrivit, îți oferă mai multe posibilități, disponibile pe ambalare.com, la prețuri foarte bune. 

Iată care sunt principalele tipuri de plicuri de curierat:

  • Plicuri standard, cele mai folosite de altfel pentru livrarea documentelor sau a obiectelor de mici dimensiuni, fie prin poștă sau curier. 
  • Plicuri cu bule antișoc utilizate pentru protecția suplimentară a produselor livrate. Se folosesc și pentru transportul produselor fragile. 
  • Plicuri AWB sau plicurile transparente autoadezive pentru documentele care însoțesc produsele livrate. Sunt folosite de către firmele de curierat pentru protecția AWB-ului, dar și a altor documente, precum facturi, chitanțe. Pot fi folosite cu ușurință și de către magazinele online. 
  • Plicurile prevăzute cu o fereastră transparentă pe partea din față care permite destinatarului să vadă conțintul fără a-l desface, dar acestea sunt utilizate mai mult de către instituții, cabinete profesionale etc. 

Folosește plicurile potrivite pentru business-ului tău! Alege să livrezi în deplină siguranță documentele sau obiectele livrate!

Plicuri C5

Descoperă pe ambalare.com gama variată de plicuri c5 pe care le poți utiliza pentru transportul documentelor importante și care asigură protecția și securizarea acestora în cele mai bune condiții. 

Folosește plic din plastic c5 autoadeziv, prevăzut cu două laturi adezive ce se suprapun pentru sigilare, oferind siguranța documentelor livrate. 

Există și plicuri c5 gumate care necesită umezirea pentru sigilarea perfectă, precum și plicuri c5 siliconice, prevăzute cu o bandă cu proprietatea de a se dezlipi de pe latura cu adeziv. 

Există și varianta de plic c5 cu fereastră care permite destinatarului să vadă conținutul.

Îți recomandăm pentru o experiență plăcută a clientului cu brandul tău, dar și pentru a-ți ușura munca, să folosești plicuri c5 autoadeziv. 

Alege de pe ambalare.com cantitatea dorită de plicuri, pe care le găsești în dimensiuni variate.

Plicuri curierat: factori si avantaje care influenteaza pretul

Utilizarea plicurilor de curierat pentru afacerea ta este o alegere perfectă, cu multiple avantaje.

 Care sunt aceste avantaje și cum influențează acestea prețul plicurilor?

  • Costul de achiziție poate fi redus în funcție de cantitatea achiziționată;
  • Plicurile de curierat pot fi personalizate cu logo-ul brandului tău, cu un mesaj de mulțumire sau cu orice alt text;
  • Reprezintă o alternativă perfectă la cutiile din carton, datorită prețului, flexibilității și ușurinței cu care sunt manevrate, depozitate și transportate;
  • Având în vedere că există o nouă regulă introdusă de firmele de curierat, regulă denumită ‘’greutate volumetrică’’, antreprenorii sunt obligați să plătească un cost suplimentar, dar utilizarea plicurilor te scutește de această obligație, cel puțin până la o altă modificare a normelor și regulamentelor;
  • În cazul în care clientul refuză pachetul, costurile sunt mai mici în comparație cu alte materiale de ambalare.

Prin urmare, utilizarea unor plicuri de curierat de calitate superioară, poate asigura manevrarea și transportul sigur al documentelor sau produselor comercializate de tine. 

Așadar, comandă-le pe cele mai bune! Comandă acum plicuri C5 pentru business-ul tău!

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc CD Maro, 200x175+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 200 mmLungime exterior: 175 mmLățime interior: 180 mmLungime interior: 165 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie kraft 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: maroClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv perma..
35,70 Lei
Fără TVA:30,00 Lei

Palet 100.000 Plicuri Port Document C5 (Plicuri AWB), 240 x 170 mm, autoadeziv

Caracteristicile produsului:Hârtia suport: kraft, albă, siliconată, 40 g / m.p.Film superior: polietilenă 30 microniFilm inferior: polietilenă 25 microniTip adeziv: adeziv permanent HotMelt - cel puțin 20 g / m.p.Dimensiuni exterioare: 240 x 170 mmDimensiuni interioare: 225 x 165 mmAmbalare: palet c..
96,39 Lei
Fără TVA:81,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc A11 Maro, 120x175+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 120 mmLungime exterior: 175 mmLățime interior: 95 mmLungime interior: 165 mmLățime interior: 95 mmLungime interior: 165 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie kraft 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: maroClapeta de 5..
22,61 Lei
Fără TVA:19,00 Lei

Set 100 Bucăți Plicuri Port Document C5 (Plicuri AWB), 240 x 175 mm, Autoadezive

Caracteristicile produsului:Hârtia suport: kraft, albă, siliconată, 40 g / m.p.Film superior: polietilenă 30 microniFilm inferior: polietilenă 25 microniTip adeziv: adeziv permanent HotMelt - cel puțin 20 g / m.p.Dimensiuni exterioare: 240 x 175 mmDimensiuni interioare: 228 x 165 mm  Nu ai..
11,07 Lei
Fără TVA:9,30 Lei

Set 1000 Bucăți Plicuri AWB Plastic C5 Autoadezive Port Document, 240 x 170 mm

Atunci când împachetezi coletele, este foarte important să pui, la loc vizibil, AWB-ul cu datele de contact ale destinatarului. Astfel, în sprijinul tău venim cu plicuri AWB plastic C5 autoadezive port document, ce se pot lipi pe colet. Create din hârtie kraft albă, siliconată, acestea nu vor permi..
108,29 Lei
Fără TVA:91,00 Lei

Set 1000 Bucăți Plicuri Port Document C6, Autoadezive, 175 x 115 mm

  Caracteristici Produs: Hârtia suport: kraft, albă, siliconată, 40 g / m.p. Film superior: polietilenă 30 microni Film inferior: polietilenă 25 microni Tip adeziv: adeziv permanent HotMelt - cel puțin 20 g / m.p. Dimensiuni exterioare: 175 x 115 mm Dimensiuni interioare: 165 x 110 mm ..
91,63 Lei
Fără TVA:77,00 Lei

Set 500 Bucăți Plicuri Port Document C5 (Plicuri AWB), 240 x 170 mm, Autoadezive

Caracteristicile produsului:Hârtia suport: kraft, albă, siliconată, 40 g / m.p.Film superior: polietilenă 30 microniFilm inferior: polietilenă 25 microniTip adeziv: adeziv permanent HotMelt - cel puțin 20 g / m.p.Dimensiuni exterioare: 240 x 170 mmDimensiuni interioare: 225 x 165 mm  Nu ai..
55,93 Lei
Fără TVA:47,00 Lei

Set 500 Bucăți Plicuri Port Document C6, Autoadezive, 175 x 115 mm

  Caracteristici Produs: Hârtia suport: kraft, albă, siliconată, 40 g / m.p. Film superior: polietilenă 30 microni Film inferior: polietilenă 25 microni Tip adeziv: adeziv permanent HotMelt - cel puțin 20 g / m.p. Dimensiuni exterioare: 175 x 115 mm Dimensiuni interioare: 165 x 110 mm ..
44,03 Lei
Fără TVA:37,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc A11 Albe, 120x175+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime: 120 mmLungime: 175 mmLățime interior: 95 mmLungime interior: 165 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie albă 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: albClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permanentAmbalare: 200 buc..
22,61 Lei
Fără TVA:19,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc B12 Maro, 140x225+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 140 mmLungime exterior: 225 mmLățime interior: 115 mmLungime interior: 215 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie kraft 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: maroClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv perma..
29,75 Lei
Fără TVA:25,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc B12 Albe, 140x225+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 140 mmLungime exterior: 225 mmLățime interior: 115 mmLungime interior: 215 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie alba 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: albClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permane..
29,75 Lei
Fără TVA:25,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc C13 Maro, 170x225+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 170 mmLungime exterior: 225 mmLățime interior: 145 mmLungime interior: 215 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie kraft 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: maroClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv perma..
30,94 Lei
Fără TVA:26,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc C13 Albe, 170x225+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 170 mmLungime exterior: 225 mmLățime interior: 145 mmLungime interior: 215 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie albă 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: albClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permane..
30,94 Lei
Fără TVA:26,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc D14 Maro, 200x275+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 200 mmLungime exterior: 275 mmLățime interior: 175 mmLungime interior: 265 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie kraft 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: maroClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv perma..
41,65 Lei
Fără TVA:35,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc D14 Albe, 200x275+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 200 mmLungime exterior: 275 mmLățime interior: 175 mmLungime interior: 265 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie albă 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: albClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permane..
41,65 Lei
Fără TVA:35,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc E15 Maro, 240x275+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 240 mmLungime exterior: 275 mmLățime interior: 215 mmLungime interior: 265 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie kraft 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: maroClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv perma..
51,17 Lei
Fără TVA:43,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc E15 Albe, 240x275+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 240 mmLungime exterior: 275 mmLățime interior: 215 mmLungime interior: 265 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie albă 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: albClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permane..
51,17 Lei
Fără TVA:43,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc F16 Maro, 240x350+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 240 mmLungime exterior: 350 mmLățime interior: 215 mmLungime interior: 340 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie kraft 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: maroClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv perma..
60,69 Lei
Fără TVA:51,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc F16 Albe, 240x350+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Caracteristicile produsului:Lățime exterior: 240 mmLungime exterior: 350 mmLățime interior: 215 mmLungime interior: 340 mmClapetă: 50mmMaterial plic: hârtie albă 90g/mpFolie cu bule interioară: 2 straturi, 50g/mp microniCuloare exterior: albClapeta de 50mm este prevăzută cu o bandă cu adeziv permane..
60,69 Lei
Fără TVA:51,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc G17 Albe, 250x350+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Dacă deții un magazin online unde comercializezi produse de mici dimensiuni, ce nu sunt casante, soluția de ambalare perfectă poate fi reprezentată de plicuri cu bule antisoc G17, 250x350+50mm, plic cu Lipire autoadezivă, set 100 bucăți. Create din hârtie de tip Kraft, la interior sunt prevăzute cu ..
61,88 Lei
Fără TVA:52,00 Lei

Set 100 bucăți Plicuri cu Bule Antișoc G17 Maro, 250x350+50mm, Plic cu Lipire Autoadezivă

Dacă deții un magazin online unde comercializezi produse de mici dimensiuni, ce nu sunt casante, soluția de ambalare perfectă poate fi reprezentată de plicuri cu bule antisoc G17, 250x350+50mm, plic cu Lipire autoadezivă, set 100 bucăți. Create din hârtie de tip Kraft, la interior sunt prevăzute cu ..
61,88 Lei
Fără TVA:52,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 27 (2 pagini)
Cookies
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat folosim module cookie-uri sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află în secțiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.