Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIțII


Site-ul www.ambalare.com, numit în continuare WWW.AMBALARE.COM este proprietatea SC ROMAFLORIMEX S.R.L., fimă înregistrată in Timișoara, Str. A. Bacalbașa nr.16, cu datele de identificare J35/214/1992, CUI/CIF: RO 1805688, numită în continuare ROMAFLORIMEX.

 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C. ROMAFLORIMEX S.R.L. iși asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

 

ROMAFLORIMEX garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul AMBALARE.COM și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROMAFLORIMEX fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legătură web-link către AMBALARE.COM este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ROMAFLORIMEX sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

 


1. Dreptul de autor al ROMAFLORIMEX asupra informațiilor publicate pe site.

 

Întregul conținut al site-ului AMBALARE.COM - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea ROMAFLORIMEX și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ROMAFLORIMEX a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului AMBALARE.COM numai în limitele meționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail contact@romaflorimex.com sau să sunați la numărul de telefon 0787679111.

 

 

2. Produsele și serviciile oferite pe site-ul AMBALARE.COM. Politica de prețuri.

 

ROMAFLORIMEX iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Produsele comercializate prin intermediul AMBALARE.COM sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt insoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite in condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv ROMAFLORIMEX iși asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă.

 

Prețurile sunt actualizate zilnic, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări ROMAFLORIMEX în momentul confirmării comenzii drept comandă fermă.

 

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări ROMAFLORIMEX.

 

ROMAFLORIMEX nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 

 

3. Modalități de plată disponibile.

 

Plata produselor comandate de pe site-ul AMBALARE.COM se poate efectua în următoarele moduri:

ramburs, în momentul în care coletul ajunge la destinație. Nu se va achita nicio taxa suplimentară comparativ cu aceea confirmată telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

- in avans, prin ordin de plată in contul SC ROMAFLORIMEX SRL, IBAN RO96BRDE360SV06190303600, deschis la BRD Timisoara. Garantăm returnarea 100% a plații, dacă te vei fi răzgândit înainte de a trimite comanda.


 

4. Livrarea produselor.

 

Livrarea produselor se va face oriunde in țară, prin intermediul unuia din partenerii nostri - Urgent Cargus, Fan Courier sau Poșta Română. ROMAFLORIMEX iși rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor, înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților.

 

Dacă ai optat pentru livrarea prin curierat rapid, tariful de livrare este de 25 lei pentru comenzile mai mici de 900 de lei și gratuit pentru comenzile de peste 900 de lei.

 

Se va aplica tarif de livrare doar în următoarele situații:

1. pentru comenzile mai mici de 900 de lei;

2. când greutatea coletului depășește 40 kg;


 

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, după ce va fi reluat legătura cu clientul. În cazul în care livrarea nu se poate face nici a doua oară, comanda va fi anulată automat, iar coletul va fi returnat la sediu. În cazul in care clientul dorește să reia aceeași comandă, va fi nevoit să suporte costul integral al livrării, indiferent de valoarea produselor cumpărate.

 

Pentru a preîntâmpina astfel de situații, te rugăm să menționezi în câmpul "OBSERVAȚII" din formularul de comandă, intervalul orar preferat pentru primirea livrării, iar curierii noștri vor încerca să țină cont de această preferință.

 

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare buna și corespund atât cantitativ cât și calitativ cu ceea ce s-a comandat și este făcută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce insoțesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare.

 

ROMAFLORIMEX iși rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ROMAFLORIMEX: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii române.

 


5. Promoții și concursuri.

 

ROMAFLORIMEX stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt inregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă si numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

 


6. Garanția produselor.

 

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neinsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.


Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ROMAFLORIMEX față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de ROMAFLORIMEX de la acest client.

 


7. Politica de retur.

 

Mai multe detalii despre politica de retur citește aici.

 


8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul AMBALARE.COM.

 

Utilizatorii care accesează site-ul AMBALARE.COM pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. AMBALARE.COM iși rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice alta formă de spam.

 

ROMAFLORIMEX nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se considera că utilizatorul conferă societății ROMAFLORIMEX și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare.

 

Site-ul AMBALARE.COM este găzduit de serverele unei terțe firme. ROMAFLORIMEX nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. ROMAFLORIMEX nu va putea fi făcută răspunzatoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului AMBALARE.COM.  ROMAFLORIMEX nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul AMBALARE.COM.  Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poartă proprietarii site-urilor în cauză.10. Abonarea si dezabonarea la newsletter.

 

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului AMBALARE.COM este gratuită și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația autohtonș si internațională.

 

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg in secțiunea următoare. ROMAFLORIMEX deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

 

Abonații newsletter-ului AMBALARE.COM pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor îi in condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului AMBALARE.COM mesajele comerciale, se consideră că au fost informate in prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, ROMAFLORIMEX nu poate fi facută răspunzatoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

 


11. Politica de confidențialitate.

 

ROMAFLORIMEX garantează securitatea si confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către ROMAFLORIMEX pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul AMBALARE.COM, orice client este de acord, în mod automat, cu introducerea informațiilor sale in baza de date de promoții. Utilizatorii pot solicita în mod gratuit ștergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa marketing@ambalare.com sau prin poștă, la adresa: SC ROMAFLORIMEX SRL, Str. A. Bacalbașa nr.16, Timișoara.

 

ROMAFLORIMEX se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul AMBALARE.COM sunt transmise pe cale electronică, ROMAFLORIMEX nu poate fi facută răspunzatoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ROMAFLORIMEX va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

 

Informațiile furnizate către ROMAFLORIMEX sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ROMAFLORIMEX, abonarea la newsletter etc), conform legilor În vigoare.

 

ROMAFLORIMEX nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

 

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor AMBALARE.COM, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către AMBALARE.COM a persoanelor care au accesat date cu caracter personal făra un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul AMBALARE.COM, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ulu și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

 


12. Dispoziții finale.

 

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe AMBALARE.COM și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator.

 

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului AMBALARE.COM, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

 


13. Date de identificare firmă.

 

S.C ROMAFLORIMEX S.R.L

C.I.F: RO 1805688

Nr. de înmatriculare la Registrul Comerțului: J35/214/1992

Sediu: Strada A. Bacalbașa nr. 16, Timișoara, județul Timiș

Cont: RO96BRDE360SV06190303600

Banca: BRD Timișoara