Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Politica de retur

POLITICA DE RETUR

 

Conform Ordonanței de Guvern nr. 130 din 2000, completată de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, produsele cumpărate online pot fi returnate făra invocarea unui motiv anume.

 

Magazinul online AMBALARE.COM se conformează 100% legislației în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 15 zile de la achiziție. Clienții noștri vor primi banii înapoi, mai puțin pe cei reprezentând cheltuielile de livrare.

 

Atenție! Pot fi returnate doar produsele aflate in condiții perfecte. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiași serviciu de transport prin intermediul căruia s-a făcut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este ROMAFLORIMEX S.R.L. , Str. A. Bacalbașa Nr. 16, Timișoara, Jud.Timiș.

 

Dacă ai nevoie de informații suplimentare asupra modalității de returnare a produselor ne poți suna la 0787.679.111 sau scrie la comenzi@ambalare.com.

 

Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar dacă vrei să primești banii înapoi și să renunți la comandă, aceștia iți vor fi returnați în maximum 14 zile de la momentul în care ne-ai informat asupra deciziei tale.