Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII


Site-ul www.ambalare.com, numit in continuare WWW.AMBALARE.COM este proprietatea SC ROMAFLORIMEX SRL, fima inregistrata in Timisoara, Str. A. Bacalbasa nr.16,  cu datele de identificare J35/214/1992, CUI/CIF: RO 1805688, numita in continuare ROMAFLORIMEX.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC ROMAFLORIMEX SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

ROMAFLORIMEX garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul AMBALARE.COM si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROMAFLORIMEX fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web-link catre AMBALARE.COM este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ROMAFLORIMEX sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 


1. Dreptul de autor al ROMAFLORIMEX asupra informatiilor publicate pe site

 

Intregul continut al site-ului AMBALARE.COM - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ROMAFLORIMEX si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acorduL ROMAFLORIMEX a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului AMBALARE.COM numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@romaflorimex.com sau sa sunati la numarul de telefon 0787679111.

 

 

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul AMBALARE.COM. Politica de preturi

 

ROMAFLORIMEX isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Produsele comercializate prin intermediul AMBALARE.COM sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ROMAFLORIMEX isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

 

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari ROMAFLORIMEX in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari ROMAFLORIMEX.

 

ROMAFLORIMEX nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 

 

3. Modalitati de plata disponibile

 

Plata produselor comandate de pe site-ul AMBALARE.COM se poate efectua in urmatoarele moduri:

ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

- in avans, prin ordin de plata in contul SC ROMAFLORIMEX SRL, IBAN RO96BRDE360SV06190303600, deschis la BRD Timisoara. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda;


 

4. Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul unuia din partenerii nostri - Urgent Cargus sau GLS. ROMAFLORIMEX isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

Daca ai optat pentru livrarea prin curierat rapid, tariful de livrare este de 25 lei pentru comenzi mici de 900 de lei si gratuit pentru comenzile de peste 900 de lei.

 

Se va aplica tarif de livrare doar in urmatoarele situatii:

1. pentru comenzi mai mici de 900 de lei;

2. cand greutatea coletului depaseste 40 kg;


 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

 

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul "OBSERVATII" din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

 

ROMAFLORIMEX isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ROMAFLORIMEX care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 


5. Promotii si concursuri

 

ROMAFLORIMEX stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 


6. Garantia produselor

 

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.


Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ROMAFLORIMEX fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ROMAFLORIMEX de la acest client.

 


7. Politica de retur

 

Mai multe detalii despre politica de retur citesti aici.

 


8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul AMBALARE.COM

 

Utilizatorii care acceseaza site-ul AMBALARE.COM pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. AMBALARE.COM isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

ROMAFLORIMEX nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ROMAFLORIMEX si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

 

Site-ul AMBALARE.COM este gazduit de serverele unei terte firme. ROMAFLORIMEX nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. ROMAFLORIMEX nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului AMBALARE.COM.  ROMAFLORIMEX nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul AMBALARE.COM.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

 

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului AMBALARE.COM este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ROMAFLORIMEX detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 

Abonatii newsletter-ului AMBALARE.COM pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului AMBALARE.COM mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, ROMAFLORIMEX nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 


11. Politica de confidentialitate

 

ROMAFLORIMEX garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ROMAFLORIMEX pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul AMBALARE.COM, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa marketing@ambalare.com sau prin posta, la adresa: SC ROMAFLORIMEX SRL, Str. A. Bacalbasa nr.16, Timisoara.

 

ROMAFLORIMEX se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul AMBALARE.COM sunt transmise pe cale electronica, ROMAFLORIMEX nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ROMAFLORIMEX va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 

Informatiile furnizate catre ROMAFLORIMEX sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului DACRIS IMPEX, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

 

ROMAFLORIMEX nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor AMBALARE.COM, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre AMBALARE.COM a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul AMBALARE.COM, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 


12. Dispozitii finale

 

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe AMBALARE.COM si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului AMBALARE.COM, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 


13. Date de identificare firma

 

S.C ROMAFLORIMEX S.R.L

C.I.F: RO 1805688

Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J35/214/1992

Sediu: Strada A. Bacalbasa nr. 16, Timisoara, judetul Timis

Cont RO96BRDE360SV06190303600

Banca: BRD Timisoara